Pomysł na obiad lub kolację? Leczo rybne! Ryba w pysznym sosie warzywno pomidorowym bez dodatków konserwantów.
Smażone kawałki filetów ze srebrzyka w sosie warzywno-pomidorowym. Produkt pasteryzowany. Składniki: sos warzywno-pomidorowy 65% [warzywa 43,5%: cebula, ogórek konserwowy (ogórek, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, aromat naturalny, ekstrakt kopru), papryka konserwowa (papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), marchew; woda, cukier, koncentrat pomidorowy 5,8%, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, przyprawy], kawałki filetów ze srebrzyka smażone 35% [srebrzyk (Argentina silus), mąka pszenna, olej rzepakowy). Produkt może zawierać ości. Produkt może zawierać jaja, gorczycę, soję, mleko i seler.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 634 kJ/128 kcal |
Tłuszcz | 8,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 96 g |
w tym cukry | 10 g |
Białko | 8,6 g |
Sól | 1,5 g |