Logo Seko
Wróć do listy

Twoja rybka w sosie leczo

100 g500 g3000 g

Idealne połącznie ryby z sosem pomidorowo - warzywnym

Smażone kawałki filetów ze srebrzyka w sosie warzywno-pomidorowym. Składniki: sos warzywno-pomidorowy 60% [woda, warzywa 43%: cebula solona (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu), warzywa konserwowe [ogórek 9%, papryka 7% (woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, aromat naturalny, ekstrakt kopru)], marchew marynowana (marchew, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu); cukier, koncentrat pomidorowy 5%, olej rzepakowy, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, lakton kwasu glukonowego, mleczan wapnia, kwas jabłkowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; przyprawy, ocet spirytusowy, mąka pszenna, sól, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; ekstrakt paprykowy], smażone kawałki filetów ze srebrzyka 40% [srebrzyk (Argentina silus), mąka pszenna, olej rzepakowy]. Produkt może zawierać: jaja, gorczycę, soję, mleko i seler.

Wartość odżywcza w 100 g  produktu:  
Wartość energetyczna 634kJ/128 kcal
Tłuszcz 8,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g
Węglowodany 9,6 g
w tym cukry 7,2 g
Białko 8,6 g
Sól 1,5 g
  • Bez wzmacniaczy smaku 
Zobacz przepisy
z tym produktem