Połączenie marynowanego śledzia i grzybów - to idealna propozycja dla smakoszy
Marynowane, krojone filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry z cebulą i grzybami w oleju rzepakowym. Zawiera cukier i substancję słodzącą. Składniki: filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry marynowane, krojone 43% [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy; substancja słodząca: sacharyny; aromat], cebula solona 34% (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu), olej rzepakowy 14,5%, cukier, koncentrat pomidorowy, sól, grzyby suszone 0,7%, przyprawy, seler suszony, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; aromat, ekstrakt drożdżowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; aromat papryki. Produkt może zawierać: jaja, gorczycę, soję, mleko i gluten (z pszenicy i owsa).
| Wartość odżywcza w 100 g produktu : | |
| Wartość energetyczna | 969 kJ/234 kcal |
| Tłuszcz | 21 g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
| Węglowodany | 4,8 g |
| W tym cukry | 3,7 g |
| Białko | 7,1 g |
| Sól | 2,5 g |