Propozycja pasty, dla wszystkich lubiących rybne smaki.
Pasta makrelowa. Zawiera cukier i substancję słodzącą. Składniki: olej rzepakowy, makrela wędzona 24% (Scomber scombrus), woda, koncentrat pomidorowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, żółtka jaja w proszku, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas jabłkowy, kwas cytrynowy; substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; substancja słodząca: sacharyny; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; barwnik: karoteny; ekstrakt paprykowy, aromaty (zawierają gorczycę). Produkt może zawierać: seler, soję, mleko i gluten.
Wartość odżywcza w 100 g produktu : | |
Wartość energetyczna | 2075 kJ/504 kcal |
Tłuszcz | 52 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,0 g |
Węglowodany | 4,0 g |
W tym cukry | 2,5 g |
Białko | 4,9 g |
Sól | 1,8 g |