Sałatka z kukurydzą pasuje zawsze do wszystkich przekąsek.
Sałatka warzywna z kukurydzą. Składniki: ziemniaki gotowane 36%, marchew gotowana 15%, kukurydza konserwowa 14%, olej rzepakowy, seler gotowany 6%, woda, cukier, ogórki konserwowe 2%, sól, ocet spirytusowy, gorczyca, żółtko jaja, ocet winny, przyprawy, aromat, ekstrakt kopru, regulatory kwasowości: octany sodu, kwas mlekowy; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu. Produkt może zawierać: ryby, soję, mleko, skorupiaki i gluten(z pszenicy i owsa)
Wartość odżywcza w 100 g produktu : | |
Wartość energetyczna | 787 kJ/190 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 12 g |
W tym cukry | 4,7 g |
Białko | 1,5 g |
Sól | 1,1 g |