Klasyczne połączenia - smakują najlepiej! Śledź w sosie śmietanowym z dodatkiem cebuli i jabłka.
Marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry w sosie śmietanowym. Składniki: sos śmietanowy 51% [olej rzepakowy, woda, śmietanka 17%, cukier, żółtko jaja w proszku, ocet spirytusowy, sos jogurtowy (jogurt, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny), sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; aromat gorczycy], marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry 36% [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy], cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), ogórek konserwowy (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, ekstrakt kopru), jabłko konserwowe (jabłko, woda, cukier, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy). Produkt może zawierać: seler, soję i gluten (z pszenicy i owsa).
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
| Wartość energetyczna | 1310 kJ/317 kcal | 
| Tłuszcz | 30 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,7 g | 
| Węglowodany | 6,4 g | 
| w tym cukry | 6,0 g | 
| Białko | 4,9 g | 
| Sól | 1,5 g |