Logo Seko
Wróć do listy

Filety śledziowe w sosie koperkowym

Śledź w sosie koperkowym. Wystarczy dodać ziemniaki i obiad gotowy!

Marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry w sosie koperkowym.Składniki: sos koperkowy 51% [olej rzepakowy, woda, śmietanka, cukier, żółtko jaja w proszku, ocet spirytusowy, sos jogurtowy (jogurt, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny), sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; koper suszony 0,2%, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; aromat gorczycy], marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry 36% [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy], cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), ogórek konserwowy (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, ekstrakt kopru), jabłko konserwowe (jabłko, woda, cukier, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy). Produkt może zawierać: seler, soję i gluten (z pszenicy i owsa).

Wartość odżywcza w 100 g produktu :
Wartość energetyczna 1310 kJ/317 kcal
Tłuszcz 30 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,7 g
Węglowodany 6,5 g
W tym cukry 6,0 g
Białko 4,9 g
Sól 1,5 g
  • Bez wzmacniaczy smaku
Zobacz przepisy
z tym produktem