Logo Seko
PolskiAngielski
Wróć do listy

Filety śledziowe solone a'la matjas w oleju rzepakowym

200 g250 g400/800 g3000 g

Klasyczny smak matjasa, idealny jako dodatek do potraw.

Filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry solone a'la matjas 80% w oleju rzepakowym 20%. Składniki: filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), olej rzepakowy, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, cytryniany sodu, octany sodu, kwas cytrynowy; cukier, maltodekstryna, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; stabilizator: kwas jabłkowy; substancja konserwująca: benzoesan sodu. Produkt może zawierać: jaja, gorczycę, soję, mleko, seler i gluten (z pszenicy i owsa).

Wartość odżywcza w 100 g produktu:  
Wartość energetyczna 1167kJ/282 kcal
Tłuszcz 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,0 g
Węglowodany 0,5 g
w tym cukry 0,4 g
Białko 11 g
Sól 4,6 g