Logo Seko
Wróć do listy

Ognista zagrycha z chilli

Śledź i chilli? Ognista zagrycha to idealna przekąska na stole podczas spotkań.

Marynowane filety ze śledzia bałtyckiego ze skórą 54,5% z cebulą marynowaną 13,5%, z suszonymi płatkami chili 1,8% w oleju rzepakowym 30,2%. Składniki: filety ze śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras), olej rzepakowy, cebula, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy; suszone płatki chili, ekstrakt z papryki ostrej. Produkt może zawierać: jaja, gorczycę, soję, mleko, seler i gluten.

Wartość odżywcza w 100 g produktu :
Wartość energetyczna 1574 kJ/381 kcal
Tłuszcz 36 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,9 g
Węglowodany 4,7 g
W tym cukry 3,9 g
Białko 8,5 g
Sól 1,8 g